Om oss

Intervisjon AS som äger och driver glassoginterior.no har valt at etablera sig på den svenska marknaden med hemsidan glasochinterior.se. Med bakgrund innom den norska marknaden och vår ledande roll där,tyckte vi att tiden var inne för att komma inn på den svenska marknaden också. 

Vi är registrerade i det svenska momsregistret under registreringsnummer 502074-2390. För dig som kund, innebär det att inga extra kostnader för skatt eller moms tillkommer.

Med fraktlösningar som finns i dag tar det på ett ungefär 2-3 dagar att skicka varor från vårt lager i Norge till era hem i Sverige.

Vi hoppas vi kan fresta er med låga priser och stora utval, på våra många olika kända märken.

Vi lovar att vår kundtjänst ska ge dig den bästa service.
 

Glassoginterior.no etablerades 2006, och är i dag den webshoppen innom vårt segment  som är störst i Norge.Intervisjon AS äger och driver både glassoginterior.no och glasochinterior.se. Glassoginterior.no drevs i början som en tillsats til en interiöraffär, vi förstod snabbt at det var webshoppen vi önskade att satsa vidare på och därför såldes interiöraffären i 2008.

Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder ett brett utval av produkter innom dom segment man kan hitta i en glasbutik, till exempel Cervera, Duka osv,vi har också satsat mer och mer på lampor. I framtiden kommer vi att utöka vårt sortiment med bland annat ; tapet, textiler, design möbler , och andra produkter innom interiör.

Vi säljer endast "A" varor som det heter,eller 1. klassiga produkter.

Vi har har god expertis när det gäller att packa varor. Det betyder att när du beställer varor från oss kan du vara trygg på att dom kommer hela fram till dig.

Vi erbjuder betalning med betalningskort, Visa, Mastercard osv och betalning/delbetalning med Klarna, det ska vara tryggt att handla hos oss.

Har du åsikter på hur vi gör, något du vil dela med oss,goda tips och råd så skicka gärna ett mejl til vår VD Henrik Hulaas ; hulaas@youshop.no

To Top