SKU
646193

Revol Basaltplatta rund 26 cm

Special Price 365 kr Regular Price 619 kr

SVART KERAMIK

Denna kollektion är gjord med färgad lera och imiterar perfekt den naturliga skiffern: samma utskurna form och samma visuella egenskaper men med alla fördelarna med porslin.

RÅFÄRDIG

Bitarna mjuknar över 2 eller 3 tvättar och får med tiden en lätt patina.

DESIGN OCH ERGONOMI

Delarna har en lätt ihålig form för att samla juicer i mitten. Greppet har gjorts enkelt på runda delar såväl som de med upphöjda kanter. De mest använda platta bitarna kommer med ett trästöd.

HÖG MOTSTÅND

Skrapar inte eller smuler, avfyras vid 1320 ° C, icke-porös, Basalt är mycket mer solid än någon annan naturlig skiffer.

NYA PRODUKTER

Med rektangulära och fyrkantiga tallrikar och en stor skål har sortimentet berikats med nya ihåliga former.
Tillverkad av kulinariskt porslin och täckt av en emalj av satin, denna nya? Satin vitfärg uttrycker en stil som är både rustik och modern, där varje bit inbjuder till kreativitet. Denna nya emalj kompletterar särskilt dina desserter, fisk och rå kött.

Med denna runda keramiska tallrik med skiffereffekt kan du visa upp dina finaste kulinariska idéer på ett originellt sätt. Ett riktigt nöje för ögonen tack vare dess ädla och naturliga utseende, är denna runda keramiska imiteringsskifferplatta ett verkligt plus för att presentera dina individuella kulinariska skapelser och huvudrätter på ett traditionellt sätt. På matbordet möter den runda keramiska plattan kockarnas behov och håller temperaturen på dina rätter från ugnen och är lätt att hantera för servering och rengöring.
Skriva en recension
Du granskar:Revol Basaltplatta rund 26 cm
To Top