SKU
980503

Magnor Pure Black Sked

Special Price 151 kr Regular Price 232 kr

PURE är inspirerad av naturens renhet och har ett designuttryck som passar perfekt in i norska hem. PURE är modern och tidlös, snäv och maskulin och samtidigt tillräckligt stor för att täcka det nya behovet av ett större bestick till dagens tallrikar. Med PURE BLACK och PURE STEEL kan du välja det uttryck du gillar bäst, eller blanda glänsande och matt stål för ett spännande uttryck. PURE BLACK är delikat i matt svart design och har sju funktionella delar; kniv, gaffel, sked, tesked, ätpinnar, salladssked och salladsgaffel. PURE är ett kvalitetsbestick i högsta stålkvalitet 18/10. Delarna är solida och gjutna i ett stycke utan fogar. Designen är gjord i minsta detalj och sticker ut från mängden med sin lyxiga och rena design.

Mått: L 226 mm

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV BUTIK:

Stålbestick kan tvättas i diskmaskin, men både repor och fläckar kan förekomma beroende på rengöring och underhåll.

Tvätta vid låg och mild temperatur.

Matrester måste tas bort innan besticket läggs i maskinen. Vissa kemikalier som salt och fruktsyror är aggressiva mot stål och kommer att orsaka fläckar. Bestick ska inte blötläggas.

Bestick av olika metaller bör inte placeras tillsammans eftersom det kan skapa repor och fläckar.

Slipmedel, stålull eller silverpolish får inte användas.

Besticket bör torkas omedelbart med en mjuk handduk omedelbart efter tvätt. Bestick som torkar eller stannar i en fuktig diskmaskin under lång tid kan fläckas.

Det finns varierande kalkinnehåll i det omgivande vattnet som kan fläckas, och de olika diskmedlen reagerar också olika på kalkhalten i vattnet.

Det finns många olika typer av diskmedel på marknaden som innehåller olika typer av kemikalier. Använd därför endast diskmedel som rekommenderas av diskmaskinleverantören.

Återigen betyder det att livslängden beror på behandling och rengöring av bestick.

PURE svart kan tvättas i diskmaskinen, men som med allt annat bestick, porslin och annat porslin rekommenderas det alltid att tvätta / handtvätta med mjuka kemikalier för att undvika repor och skador på beläggningen. Extra slitage kan uppstå när besticket gnuggar mot varandra i diskmaskinen om det staplas nära och ovanpå varandra.

 

TEKNISK INFORMATION:

Besticket är tillverkat av 18/10 rostfritt stål (18% krom / 10% nickel) är den bästa stålkvaliteten (kniv 13/0 på grund av bladet). Det är fast! Det vill säga den är gjord i ett stycke utan fogar - ger inga bakteriekanter.

Stålbestick levereras i blank / matt design och dessutom nu belagd med PVD i färgen svart.

PURE svart - PVD-beläggning

PVD är en hård beläggning och har använts länge på t.ex. på klockor, smycken, lampor och medicinsk utrustning.

PVD-beläggning är ett nytt material och en ny beläggning som används för bestick. Det ger ett trendigt utseende eftersom beläggningen kan göras i många olika färger och även appliceras som en separat design.

PVD är en applicerad beläggning även om beläggningen är både stark och stark, den har applicerats och kan, som andra färger och beläggningar, slitas över tiden. Trots sin hårdhet förhindrar beläggningen inte repor och tecken på slitage och åldrande.

Skriva en recension
Du granskar:Magnor Pure Black Sked
To Top