SKU
325460

Magnor Halvor Bakke Cap Classic öl / långdryck 55 cl

Special Price 271,15 kr Regular Price 319,00 kr

CAP CLASSIQUE-serien består av fyra funktionella glasögon och en karaff. Glasögonens enkla, tidlösa och sofistikerade form är utformad exakt för att ge en perfekt upplevelse och är de perfekta glasögonen för dig som uppskattar nöje, funktion, kvalitet och bra design. Inredningsarkitekten Halvor Bakke hämtade inspiration för serien från sina resor till Sydafrika och de vackra vingårdarna. Cap Classique blev ett naturligt namn efter landets egen champagne, som är känd för sin fantastiska smak. Glasögonen bär Halvor Bakkes karakteristiska signatur som bevis på utmärkt kvalitet.

Mått: 55 cl

TVÄTTNING

Kan tvättas i maskin men särskilt tunna glasögon kan lätt få små sår i drickskanten under tvätt och bör därför tvättas för hand.

Använd alltid maskinens mjukaste program (ca 50 grader, högst 55 grader). Använd alltid rätt mängd tvättmedel och sköljmedel. Följ instruktionerna på förpackningen. Använd salt i hårt vatten (mycket kalk i vattnet). Se till att linserna sitter ordentligt i maskinen.

Glas får inte lämnas länge i en fuktig miljö i maskinen, varken före eller efter tvätt, eftersom det kan leda till en matt yta över tiden. Öppna därför maskinens dörr så snart den är klar så att all ånga kan komma ut.


VARNING

Var alltid försiktig! Som känt kan glas-, vatten- och solstrålar i en viss kombination / vinkel fungera som förstoringsglas och skapa brännmärken. Det är viktigt att alltid tänka på detta när du placerar vaser / glas eller andra glänsande glasföremål i solen för att undvika fara.

Skriva en recension
Du granskar:Magnor Halvor Bakke Cap Classic öl / långdryck 55 cl
To Top