SKU
5-50502 0206

Andersen Furniture S3 Naturolja Ek / Flerfärgad

Special Price 39 460 kr Regular Price 46 423 kr

Inspirationen kommer från de danska klassikerna, men har fått en modern touch av modernism. Resultatet är en intressant blandning av ny och klassisk design, som också erbjuder ett brett utbud av lagringsalternativ. De funktionella möblerna har både lådor och dörrar och kan användas för att lagra allt från porslin och bestick till spel, vaser mm

S3 är den tredje nykomlingen till byKATO-designade förvaringsmöbler.

Liksom S1-skänk och S2-hyllor skapas också S3 på grundval av det goda, klassiska hantverket. Skåpet är tillverkat i massivt trä med fog- och tappfogar, vända ben med mässingskrage och lådramar, även i massivt trä. Förvaringsmöbler finns i massiv ek och valnöt.

Som något nytt kan S3 nu också levereras med en svart kropp. Dessutom kan du välja mellan två varianter av fronten för att ge möbeln ännu mer personlighet. Den ena har flerfärgade skåp och lådfronter i beige och grå nyanser, medan S3 i den andra varianten kommer i en enklare och klassisk version med enfärgade vita fronter.

Mått: B 131 x D 43 x H 132 cm. Benen är utrustade med stilettos.

Leverans ca 4 veckor.

Om du vill ändra färgerna på arrangemanget på tallrikarna, vänligen kontakta, du kan få de du vill ha. Till exempel kan du också få alla plattorna i en färg.

Skriva en recension
Du granskar:Andersen Furniture S3 Naturolja Ek / Flerfärgad
To Top