SKU
305410

Magnor Halvor Bakke Clifton Glass Clear 25 cl

Special Price 246 kr Regular Price 379 kr

25 cl

Kan tvättas i diskmaskinen

CLIFTON , design Halvor Bakke för Magnor Glassverk

CLIFTON är ett trendigt och elegant dricksglas med tillhörande kanna, designad av inredningsarkitekten Halvor Bakke. Serien finns i både glittrande isklar och i gyllene variant. Den varma gyllene färgen kommer från ädelstenstoppen som är symbolen för skönhet och prakt.

Halvor Bakke har tagit inspiration för designen från sina resor till Sydafrika. Där besöker han alltid de vackra Clifton-stränderna. Från solstolen har han haft synet av kritvita stränder, uppfriskande vågor från Sydsjön, lekfulla selar som badar och vajande palmer i bakgrunden. Vågformerna, färgspel, kontraster och jetset-atmosfären har blivit den underbara CLIFTON-serien. Serien passar lika bra ute på en solig dag som inne på en regnig dag, och färgerna kan kombineras och blandas. Med CLIFTON har Halvor Bakke lyckats skapa en känsla av glädje, sommar och vardagslyx.

CLIFTON består av en 1,5 liters kanna och dricksglas i två storlekar; 25 cl och 40 cl. Serien är munblåst och handgjord av professionellt stolta glasblåsare i ett vackert optiskt gevärsmönster. Topasfärgen är genomfärgad och både klara och gyllene glas kan tvättas i diskmaskinen. Var och en är helt unik, ingen är exakt lika. Designers karaktäristiska signatur är präglad i botten för bestående värde. CLIFTON är tätt och glänsande och ger en känsla av sommar året runt.

Halvor Bakke är en av Norges mest populära inredningsarkitekter, välkänd som presentatör från olika tv-program. Han har designat interiörer och möbler, gjort färgkartor och tapeter, utvecklat sängkläder och lanserat kök och stugor. Halvor Bakke vet detta med interiörer och ger ständigt ny inspiration till norska hem. För Magnor Glassverk har han med stor framgång designat bästsäljarna Cap Classique, Cape, Lerk, Lux, Noir, Pure, Rocks, Savanna, Skyline och Trae. Han är nu uppdaterad med nyheterna; CLIFTON-glasserie, porslinsserie LINEN, ROCKS TOPAZ-lyktor och TRÄ-stormlykta. Låt dig inspireras av Halvor Bakkes fantastiska inredningsvärld!

Skriva en recension
Du granskar:Magnor Halvor Bakke Clifton Glass Clear 25 cl
To Top