SKU
16210/692417

Kähler Nobili Tealight Holder Small White

Special Price 213 kr Regular Price 269 kr

Nobili är Kählers serie av klassiska juldekorationer i keramik, inspirerad av de nordiska vinterskogarna, där stjärnorna blinkar i den mjuka, vita snön som omsluter träd, kullar och bäckar. Låt de vackra Kähler-julgranarna från Nobili-serien ge värme och mysighet med sina unikt snidade hål - oavsett var de placeras. Använd den lilla Nobili-värmeljushållaren ensam eller med andra storlekar.

Bredd: B: 80 mm | Höjd: H: 190 mm

GODA RÅD

Alla produkter från Kähler är handgjorda med fokus på det konstnärliga uttrycket och hög kvalitet när det gäller hantverk. På grund av produkternas handgjorda natur är varje enskild produkt unik, och det kan därför finnas små variationer i uttrycket.

- Placera aldrig insatserna på ett lättantändligt material.
- För att undvika brandrisk är det viktigt att ljusen sitter ordentligt fast på ljusstaken. Använd gärna lätta manschetter för att säkerställa en bra fastsättning.
- Använd endast värmeljus med folie och en brinntid på fyra timmar
- För att undvika exponering för värme, låt inte ljuset brinna helt in i ljusstaken.
- Om du har fått vax på produkten kan du med fördel hälla hett vatten över produkten. Detta kommer att få stearinet att smälta, så att du enkelt kan torka av det.
- Produkten måste tvättas för hand med varmt vatten och tvål.
- Produkten bör torkas upp och ner så att fukten som keramiken har absorberat kan avdunsta. Se alltid till att produkten är torr i botten. På detta sätt undviker du också att dämpa ringar på ytan.
- Produkten tål inte diskmaskin.
- Nobili: Ljusstakarna får endast användas tillsammans med den medföljande ljusplattan för att undvika brännmärken på ytan som ljusstaken är placerad på.
- Var medveten om att insatserna kan bli mycket heta under användning. För att undvika att bränna dig själv på insatserna bör du bara röra vid dem helt.
- Globo: Glasyren på Globo-insatserna är en speciell engobeglasyr. Glasyren är lite grov på ytan och vi rekommenderar därför inte att du torkar insatserna med textilier. Partiklar kan sedan fästa vid ytan. Du kan ev. använd en mjuk borste och låt ljuset torka.
- Omaggio: Ränderna på Omaggio kan inte renoveras.
- Stella: Se alltid till att den använda sladden är ordentligt fastsatt för att förhindra att insatsen faller och går sönder, eller att det finns brandrisk. Rör inte vid ljusstaken när den används, eftersom den kan bli mycket varm.
- Fiducia: När elementen i Fiducia sätts ihop rekommenderar vi att du är försiktig om du vill ändra layout. Håll de två delarna som du vill ta isär ordentligt och var försiktig när du drar isär dem för att förhindra att elementen välter. Det rekommenderas att Fiducia alltid placeras på en stabil yta.
- Omaggio-glas: Produkten är gjord av handblåst glas och dekoreras sedan för hand. På grund av hantverksprocesserna och materialets egenskaper kommer små luftbubblor att bildas i materialet. Luftbubblor är inte berättigade till klagomål.
- Omaggio-lykta: Det rekommenderas att lädret sköts med läderbalsam efter behov för att bibehålla struktur och glöd. Vi rekommenderar att du använder värmeljus.

Skriva en recension
Du granskar:Kähler Nobili Tealight Holder Small White
To Top