0

BETALNING:

I kassan kan du välja mellan olika betalningsalternativ;

Vi erbjuder genom Bambora Checkout möjligheten att betala inom 14 dagar efter ditt köp. Din faktura aktiveras och skickas till dig via den mejladress som du uppgav vid köptillfället. Fakturan skickas samtidigt som din beställning skickas från vårt lager. Om din order är skickad som en delleverans så skickas en delfaktura till din e-postadress.

Du kan välja att dela upp din betalning på flera betalningstillfällen mot en fast månadsavgift samt en räntekostnad. Räntekosnaden framkommer i kassan.

I Bambora Checkout kan du även välja att betala direkt med något av följande bankkort: VISA, Mastercard

 

Alla priser är i SEK inkluderat moms.
Betalar du med kort brukar vi normalt debitera dig när varorna skickas från oss.

Leveransinformation:

Leveranstiden är normalt inom 7-10 arbetsdagar. Om detta tar längre tid blir du informerad.

TRANSPORT :

Oavsett om du hämtar hos ett ombud eller i någon av våra butiker så behöver du en giltig legitimation, samt det nummer som du fått i din E-post- eller SMS-avisering.Paketet ligger hos ombudet eller i butiken i 14 dagar innan det returneras till lager. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och hantering om paketet ej hämtas ut.

Vi skickar all våra paket med Postnord.

Ditt paket ligger normalt kvar hos ombudet/terminalen i 14 dagar efter att det ankommit. Skulle du inte hämta ut ditt paket inom dessa dagar så kommer paketet att gå i retur till oss och vi kommer att debitera dig 250 kr för ej uthämtat paket. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss så behöver du ta emot paketet för att sedan skicka tillbaka det till oss, annars kommer det att bli registrerat som ett "ej uthämtat paket" och du som kund kommer att debiteras motsvarande belopp.

 

Integritetspolicy

I samband med beställningen godkänner du vår lagring och användning av din information. Vi gör detta för att uppfylla våra skyldigheter gentemot dig. Vi dokumenterar också all kommunikation vi har med dig via e-post för att tillhandahålla den tjänst du förväntar dig från oss. Vi kommer inte att dela din personliga information med tredje parter.

 

Juridisk information

Intervisjon AS

St. Olavsgate 18

3110 Tønsberg

Norge