SKU
R-0515/05-U

Riedel Whisky Optical O, 2 MOT.

Special Price 233,40 kr Regular Price 389,00 kr
Detta glas är tillverkat speciellt för whisky. Formen lyfter en bra whisky genom att förstärka karaktärens karaktär och rökiga karaktär och samtidigt tona ner alkoholens sura, starka lukt. Optical O är baserad på den populära serien The O Wine Tumbler. BAR TUMBLER Optical O, Louis, Spey och Fire är den perfekta barkollektionen för alla whisky- och dryckälskare. Alla modeller finns i två storlekar, ett lågt och ett högt glas. Serien är inspirerad av den franska art noveau-eran. Med den nostalgiska beröringen blir glasen en vacker kontrast till Riedels neutrala vinglas.

UNDERHÅLLSRÅD - VINGLAS Vinglas från Riedel är tillverkat av kristallglas. Här är några tips om hur du bäst sköter dina glasögon så att de håller så länge som möjligt.

I filmen får du underhållsråd om hur du tvättar och torkar vinglasen, men också hur du fräschar upp dem före användning om de har lämnats oanvända ett tag. Om du tar hand om dina glasögon kommer du att njuta av dem i många år framöver.

Tvättbar i diskmaskinen - Glasögonen kan tvättas i diskmaskinen, men du kan tvätta dem separat utan att de träffar varandra.

Tvätta senare - Om glasen ska stå över natten kan du hälla i lite varmt vatten för att underlätta tvätten nästa dag.

• Torka och polera - Om glaset torkas omedelbart kommer du att undvika ränder och fläckar. Polera glasögonen med en rengöringsduk från Riedel eller en mjuk handduk. Håll foten och torka genom att snurra foten. Torka av fläcken. Ta tag i klockan med ena handen och torka försiktigt med den andra.

För extra glans - Fyll glaset med ånga för att få glaset att lysa ännu mer och torka sedan av med en rengöringsduk.

Lufta glasen - Innan användning är det en bra idé att ventilera glasen för att ta bort eventuell lukt. Blås i dem eller riv.

Skriva en recension
Du granskar:Riedel Whisky Optical O, 2 MOT.
To Top