SKU
R-0414/60-U

Riedel O Spirit / Destillate, 2 st.

Special Price 215,40 kr Regular Price 359,00 kr
En fin glasmodell som passar både dessertvin och cognac, rom och andra typer av sprit. Glaset är också lämpligt för: Armagnac, konjak, calvados, grappa, madeira, maltwhisky, marc, marsala, portvin, vinsanto och whisky. Höjd: 90 mm Volym: 23 cl Diameter: 68 mm O WINE TUMBLER O Wine Tumbler är en revolutionerande glasserie. O-glasögonen, precis som andra Riedel-glasögon, har druvspecifika klockor. Samtidigt är de utformade för att ta med dig på språng. Glasögonen är perfekta för stugan, båten, husvagnen eller en picknick i trädgården, eftersom de inte har stjälkar och stjälkar och därför är mindre ömtåliga. Burken är också stabila i diskmaskinen. O Wine Tumbler består av tolv olika glasmodeller samt ett kristallglas.

UNDERHÅLLSRÅD - VINGLAS Vinglas från Riedel är tillverkat av kristallglas. Här är några tips om hur du bäst sköter dina glasögon så att de håller så länge som möjligt.

I filmen får du underhållsråd om hur du tvättar och torkar vinglasen, men också hur du fräschar upp dem före användning om de har lämnats oanvända ett tag. Om du tar hand om dina glasögon kommer du att njuta av dem i många år framöver.

Tvättbar i diskmaskinen - Glasögonen kan tvättas i diskmaskinen, men du kan tvätta dem separat utan att de träffar varandra.

Tvätta senare - Om glasen ska stå över natten kan du hälla i lite varmt vatten för att underlätta tvätten nästa dag.

• Torka och polera - Om glaset torkas omedelbart kommer du att undvika ränder och fläckar. Polera glasögonen med en rengöringsduk från Riedel eller en mjuk handduk. Håll foten och torka genom att snurra foten. Torka av fläcken. Ta tag i klockan med ena handen och torka försiktigt med den andra.

För extra glans - Fyll glaset med ånga för att få glaset att lysa ännu mer och torka sedan av med en rengöringsduk.

Lufta glasen - Innan användning är det en bra idé att ventilera glasen för att ta bort eventuell lukt. Blås i dem eller riv.

Skriva en recension
Du granskar:Riedel O Spirit / Destillate, 2 st.
To Top