SKU
8009-cognac

BePureHome Rodeo hörnsoffa konjak

24 049,00 kr

Mått
85x266x88 / 213 (HXWXD)

Rodeo-soffan är en elegant och snygg skinnsoffa i hög kvalitet, och ett absolut måste ha idag. Med sitt klassiska utseende kommer det att vara modernt i många år framöver.

Soffan är designad med en tunn ram, där benen är i svart metall och lösa kuddar gör soffan till en "utstående" i vardagsrummet. Rodeo passar in i de flesta interiörer och hem.

Soffan har gott om sittplatser och har en bekväm och fast sittkomfort. Sitt- och ryggkuddar är fyllda med kallt skum, vilket innebär att den behåller sin form år efter år.
Soffan har ett solid Eco-läder som består av: 70% läder och 30% polyester. Ytan består av återvunnet äkta läder som garanterar ett naturligt och unikt utseende. Lädret är skyddat av ett polyesterskikt som förhindrar ojämnheter och gör det till ett solidt och slitstarkt material som ger tyget ett rustikt utseende. Denna komposition hjälper soffan att kräva minimalt underhåll och får lädret att bli mattare och mjukare. Polyestertopplack fungerar som en impregnering. Spill och smuts avlägsnas enkelt med en fuktig trasa och eventuellt lite mild tvål.

Rodeo finns i flera storlekar, långa 3 platser, 2,5 platser och fåtölj / älskstol med 1,5 sittplatser samt puff, soffa med schäslong och nu hörnsoffa. Serien har ett brett färgval. I läder finns den i Cognac och svart / grå och i mjuk velour totalt 12 färger - Det finns verkligen något för alla. Hitta dina favoriter och kombinera med soffan.

Skriva en recension
Du granskar:BePureHome Rodeo hörnsoffa konjak
To Top